Ellis Niewijk

PROJECTLEIDER WIJKLEERBEDRIJF TERECHT!

Ik heb heel prettig met Niek samengewerkt in het proces van ontwerp, invulling en nazorg van onze web-site. Hij wist goed onze wensen en behoeften te vertalen en het eindresultaat was een web-site die paste bij wat we als organisatie wilden uitstralen. Een handleiding voor de gebruikers kenmerkte zijn professionaliteit.

Christina Hosman

EIGENAAR, HOSMAN MEDIATION

De allereerste opzet die Niek maakte sloot niet helemaal aan bij mijn voorstelling. We spraken elkaar aan de telefoon en ik legde ik uit hoe ik het voor me zag en wat voor gevoel de site moest uitstralen. Niek pakte dat direct op. Hij luisterde naar mijn wensen en vertaalde dat in een ontwerp dat precies de uitstraling had die ik voor ogen had. Of, eigenlijk beter. De heldere en gebruiksvriendelijke opzet die hij de site gaf maakt dat het een website is waar ik echt trots op ben. Ik kan Niek van harte aanbevelen.

Hanjo de Jong

EIGENAAR, BRUINE KIP / KERSPOP

“Niek Naus ontwerp” verzorgd al enkele jaren de website en promotiemateriaal voor ons Hemelvaartfestival Kerspop in Beusichem. We zijn zeer tevreden met het resultaat, het meedenken en de prettige samenwerking.

Shirley Fehr

EIGENAAR, INTERCOLLEGIAAL

we hebben een fijne samenwerking opgebouwd en dat waardeer ik zeer. Ook wanneer mijn mails misschien niet altijd even helder waren, liep dit altijd goed af. Je bent zorgvuldig in je communicatie en in de navolging van mijn wensen e.d. Heel fijn Niek! Ook prettig dat ik in de toekomst bij je terecht kan voor eventuele aanpassingen e.d.” dankjewel nog!

Lasse Fijten

EIGENAAR, WE BE VITAL

Weet goed wat de wens/behoefte is en weet dit/deze om te zetten in fraai design. Duidelijke communicatie, goede samenwerking en snelle levering! Enkele aanpassingen achteraf waren geen probleem.

Madelon de Graaf

EIGENAAR, MISS EYEBROW

Niek heeft mijn website gemaakt en houdt hem nogsteeds maandelijks bij. Ik vind het fijn samenwerken met hem. Hij kan zich goed inleven in mijn wensen en smaak, en komt zelf met goede aanvullende ideeën. Ik krijg snel reactie bij vragen en wijzigingen zijn snel aangepast. Mijn website is voor mijn schoonheidssalon en wil ik graag vrouwelijk en rustig houden. Ook daar kan hij iets unieks van maken.

Rob & Nicolette Schagen

EIGENAAR, JACHTHAVEN SCHELLINGWOUDE

Fijne en meedenkende website bouwer. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat dhr Naus direct reageert en handelt zodra we hem nodig hebben! We kunnen hem van harte aanbevelen.

Jacqueline Wielemaker

EIGENAAR, WIELEMAKER SUPPORT

Niek heeft een mooie website voor mijn bedrijf gemaakt. Hij is snel, creatief en kwam met goede ideeën. Hij begreep ook goed wat ik wilde en wist een prima vertaalslag daarvan te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat en beveel Niek van harte aan.

Start vandaag met het op de kaart zetten van je business

contact